Uw Toga Maker met ervaring en integriteit

• Togamakerij Rhebergen •

Toga Maker. Het is een vak apart, en niet één waar vaak bij word stil gestaan. Predikanten, rechters, advocaten en hoogleraars op universiteiten dragen al sinds jaar en dag ambachtelijk vervaardigde toga’s van de gerenommeerde toga maker Togamakerij Rhebergen. Zowel toga’s, cappa’s, als bijbehorende accessoires behoren tot de line-up van Togamakerij Rhebergen; sinds 1894 de #1 van Nederland in deze bijzondere ambacht.

Toga Maker Togamakerij Rhebergen

Bij de heer K. Kazanci bent u zeker van goed vakmanschap; uw toga wordt vervaardigd met de grootst mogelijke zorg, natuurlijk van eerste klas kwaliteit stof en materialen. Tevens kunt u bij deze ervaren toga maker terecht voor zowel traditioneel klassieke toga’s, als moderne varianten. Wat voor specifieke wensen u ook heeft, bij ons kunt u terecht voor een op maat vervaardigd ambtskleed van zeer hoge kwaliteit.

” De eerbiedwaardige togamakerij van de firma Rhebergen is meer dan honderd jaar oud. Ooit kleedde het bedrijf de rechters, professoren en dominees uit Nederland en tot zelfs in China en Zuid-Afrika met een toga die beroemd werd als een echte Rhebergen-toga. Wie de oude Rhebergen van ambachtelijk grootmeester Vos wilde evenaren, moest van goeden huize komen. Maar al na de eerste toga die de huidige eigenaar, Kahraman Kazanci, zelfstandig had gemaakt, kreeg hij van Vos senior te horen: “Ik kan mijn ogen niet geloven, dat is een echte Rhebergen”. “

Bron: Trouw.nl

Direct Contact

Heeft u vragen of wilt u overleg plegen over een specifiek ambtskleed? U kunt direct contact opnemen met Toga Maker Kazanci en contactpersoon Helin via onderstaand contactformulier:

  Gegevens
  U bent geïnteresseerd in:

  Toga'sCappa'sAccessoires en ToebehorenReparatiedienstOverig

  De Geschiedenis van de firma G.J. Rhebergen

  Wilt u meer weten over de roemrijke historie van deze toga maker? De naam Rhebergen is alom bekend binnen de branche en regio Amsterdam. Lees hier meer over onze geschiedenis; van Handelsvereniging Julius Huf tot het moment waar de leerling de meester werd:

  ONZE HISTORIE

  De kwaliteit van onze toga’s

  Als toga maker zijn wij ons bewust van de grote waarde die aan onze toga’s en toebehoren vast hangt- en wij reflecteren dit in de kwaliteit van ons werk, de milieuvriendelijke en duurzame materialen die wij gebruiken, en de eerbied waarmee elk ambtskleed wordt behandeld. Wilt u meer weten over de materialen wij gebruiken? Klik hier:

  ONZE MATERIALEN

  Wilt u meer weten over alle zaken die bij het ambachtelijk vervaardigen van toga’s komen kijken? Een goede toga maken is zeker geen machinewerk! Klik hier:

  ONS HANDWERK

  Uw Toga Maker: Firma G.J. Rhebergen

  Neem een kijkje bij onze ambtskleden, toebehoren en accessoires: